Agenda XEEC de febrer

Us presentem l’agenda de febrer de les entitats que formen la XEEC. Aquesta agenda també inclou altres actes que, tot i no està organitzats per les entitats de la Xarxa, tenen a Europa al centre del debat.

calendari febrer

  • Esmorzar-Col·loqui amb Joana Drake, Directora General Adjunta de Medi Ambient de la Comissió Europea.

Data: 7 de Febrer, 13:30h

Lloc: Círculo Ecuestre. (C/Balmes 169, Barcelona)

El Círculo Ecuestre i el Comitè Espanyol de la Lliga Europea de Cooperació Econòmica (LECE), organitzen el dinar-col·loqui amb la Sra. Joana Drake que parlarà sobre  l’economia circular i l’estratègia dels Plàstics: com transformar els problemes en oportunitats. Aquesta conferència serà en anglès. La inscripció del Soci Círculo Ecuestre costarà 45€, mentre que la inscripció a través de la LECE serà de 50€.

Per més informació consulteu la web de LECE. 

  • Sopar col·loqui amb Jordi Naval, director de BIOCAT

Data: 20 de febrer, 21:00h

Lloc: Hotel Claris (Pau Claris, 155. Barcelona)

L’associació d’amics de la UAB amb el suport de la Fundació Catalunya Europa organitzen un nou sopar col·loqui en aquesta ocasió amb Jordi Naval, director de Biocat. En el sopar es debatrà sobre com consolidar la BioRegió a Catalunya. El preu del sopar és de 35€. Per assistir-hi és imprescindible confirmar assistència a amics@uab.cat o al 935811490.

Podeu trobar més informació a la web de la FCE .

  • Taula Rodona: Construïm el futur d’Europa amb mirada Feminista

Data: 20 de febrer, 18:30h

Lloc: Centre Violeta de Cubelles, (C. Nostra Senyora de la Mercè, 7, Cubelles)

En el marc de les xerrades de la construcció d’Europa amb mirada feminista, l’ajuntament de Cubelles organitza una taula rodona integrada per Rosa Fonoll, l’alcaldessa de Cubelles, la periodista Susana Pérez, Mercedes Bosch com a presidenta de l’associació Clorofila i la historiadora Maria Piedad Espita. Aquesta taula, estarà moderada per Joaquim Millan, coordinador de FEM EU.

L’activitat és gratuïta.

Podeu trobar més informació aquí.

  • Debat sobre desinformació i eleccions europees amb el vicepresident del Parlament Europeu, Ramón Valcárcel

Data: 25 de Febrer, 12h

Lloc: Seu de les institucions europees a Barcelona, Passeig de Gràcia, 90, 1r pis.

Segons l’estudi d’opinió publicat per la Comissió Europea el passat mes de febrer, el 37% de la ciutadania europea creu que està exposada diàriament a la desinformació, xifra que augmenta fins al 53% en el cas d’Espanya. Per això, l’oficina del Parlament Europeu a Barcelona i el CIDOB, organitzen un debat sobre la desinformació i les properes eleccions europees amb Ramón Valcárcel, vicepresident del Parlament Europeu i responsable de la política d’informació, premsa i relacions amb els ciutadans. El debat comptarà també amb la participació d’Enrique Serbeto, corresponsal a Brussel·les i representant de l’East Stratcom Task Force del Servei Europeu d’Acció Exterior; i serà moderat per la periodista Carme Colomina, investigadora especialitzada en la Unió Europea, desinformació i política global al CIDOB. Aquest acte és el quart del cicle “Europa i el món: una mirada des del Parlament Europeu”. És una activitat gratuïta que requereix confirmació d’assistència, indicant noms, cognoms i DNI a epbarcelona@ep.europa.eu o trucant al 93 272 20 44.

Podeu trobar més informació aquí.

  • Premi Europa segle XXI

Data límit de presentació de candidatures: 28 de Febrer de 2019

La Fundació Catalunya Europa i la Fundació Banc Sabadell, presenten la setena edició del premi Europa segle XXI. Com a novetat, aquest any s’han ampliat les temàtiques d’interès i la dotació econòmica del premi fins a 10.000€.

Trobareu més informació aquí

Foto: Jazmin Quaynor per Unsplash.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s